Fájlfeltöltés

Ügyfeleink pontosabb és biztonságosabb kiszolgálása érdekében a hagyományos FTP szerveren keresztül történő anyagleadás helyett egy internetes böngészőben működő interaktív felületet (Prinect Portal) üzemeltetünk. Ennek segítségével egyszerűen tölthet fel hozzánk állományokat, amik automatikusan feldolgozásra kerülnek, és ennek eredményéről visszajelzést is kap. Ehhez nincs másra szükség mint egy webböngészőre és egy egyszeri regisztrációra az első használat előtt!

Prinect Portal előnyei

  1. Prinect Portal használatával a feltöltött állományok közvetlenül a megrendelés adataihoz kapcsolódnak, így nincs félreértés és állomány keresgélés.
  2. A rendszer automatikus e-mail értesítéseket küld az ügyfeleknek a fontos eseményekről (munka létrehozás, fájl ellenőrzés, imprimálás).
  3. Az ügyfelek figyelemmel tudják kísérni az állományaik feldolgozását.
  4. Az anyagleadási folyamatban érintett minden szereplő (megrendelő, megrendelő grafikusa, nyomda kapcsolattartói és a nyomdai előkészítők) egyszerre és azonnal értesül az eseményekről, hibákról, javításokról.

Prinect Portalos állományleadás fázisai

A regisztrációra csak egyszer van szükség az együttműködés kezdetekor. Ezt követően a meglévő felhasználónév és jelszó használható minden munkához.

A megrendelés feldolgozásának pillanatában automatikusan létrejön a Portal rendszerben egy munka amely alá lehet feltölteni a nyomdakész PDF állományokat. A munka elindulásáról értesítést küldünk emailben.

A rendszerbe feltöltött PDF állományokat automatikusan leellenőrzi (preflight) a rendszer, és ennek eredményéről automatikus email értesítést küld.

Az imprimálás ügyfél ellenőrzést jelent. Ehhez a Portal felületen megjeleníti a rendszer a feldolgozott PDF állomány képét. Ezt a képet lehet jóváhagyni vagy elutasítani. Ha az összes oldal jóvá van hagyva, akkor indulhat a gyártás. Az imprimálás kérésről emailben tájékoztatjuk a regisztrált felhasználókat.