FSC védjegy

fsc_forest_logoFSC-vel kapcsolatos információk,
és logó igénylése

Vámos Imre · beszerzési vezető
+36 20 509 0230
vamos@pauker-holding.hu

 

 

A Forest Stewardship Council (FSC) www.fsc.org egy szervezet a fatermékek certifikálására. Az FSC-t az erdők fenntartható felhasználásának a biztosítására alapították.

Az FSC logó használatával bizonyíthatja, hogy a papír vagy fa termékei felelős erdőgazdálkodás mellett kerültek előállításra. Az FSC logó megjelenítésével a termékében az Ön ügyfelei is tudni fogják, hogy a környezet megóvása fontos szempont a cége számára. Valamint hitelességet biztosít azon felhasználók és vásárlók részére, akik környezetbarát termékeket szeretnének vásárolni, környezettudatos gyártóktól.

Az FSC tanúsítvány garanciát jelent arra, hogy az ilyen logóval ellátott termékek alapanyaga nem származik:
–  illegálisan kitermelt fából,
–  olyan védettségű erdőből, melynek értékeit az erdőgazdálkodás veszélyeztetné,
–  vagy genetikailag módosított ültetvényekről.
–  Valamint a felelős erdőgazdálkodás jegyében az alapanyagként felhasznált fa helyett kettő másikat ültettek, és kitermelt fát kifejezetten ezzel  a szándékkal ültették.

 

A Pauker Nyomda FSC azonosítója: FSC C 113463
Az alábbi weboldalon visszaellenőrizhető: http://info.fsc.org/certificate.php  (Az oldal “License code” sorába kell beírni a 113463-as számsort.)


Az FSC logó kiadványban való feltüntetésének menete:

– Kérjük, jelezze felénk ez irányú szándékát, és írja meg, hogy a logó használati leírásban (útmutató) említett logó verziók melyikét szeretné beilleszteni!
– Mi elküldjük Önnek a kért logót a Pauker Nyomda engedélyszámával.
– Miután beillesztette a logót, kérjük küldje el nekünk a kiadvány érintett oldalát pdf-ben!
– Mi továbbítjuk azt az illetékes szervezethez, jóváhagyatás céljából.
– Amikor a logóelhelyezés elfogadásra került, e tényt jelezzük Önnek. (Kérjük, hogy a vonatkozó oldalt is illessze a többi közé, amikor később a komplett grafikai állományt elküldi részünkre!)