Prinect Portal használati útmutató videók

Folyamatosan fejlesztjük anyagleadási rendszerünket annak érdekében, hogy a hozzánk leadott állományokat minél hamarabb le tudjuk ellenőrizni és a feldolgozási folyamatainkról minél gyorsabb visszajelzést adhassunk ügyfeleinknek. A Prinect Portal egy olyan webes felület amely részét képezi Heidelberg Prinect workflownknak így az ide feltöltött fájlok automatikusan feldolgozásra kerülnek.


I. lépés: Regisztráció

Regisztrálni csak a rendszer első használatakor szükséges. Kérjük töltse ki regisztrációs űrlapunkat hozzáférés igényléséhez. A regisztrációját munkatársaink feldolgozzák, és e-mailben küldik el önnek a saját egyedi hozzáférésének jelszavát.

Prinect Portal rendszerünk a https://remote.pauker-holding.hu közvetlen címen érhető el. A HTTPS protokoll miatt biztonságos, titkosított kapcsolatot biztosít minden elterjedt böngészőben.


II. lépés: Állomány feltöltés

PDF fájlokat csak a rendszerben már előre létrehozott munkákba lehet feltölteni! Ha a bejelentkezést követően nem találja a munkát amelybe fájlokat szeretne feltölteni, abban az esetben várja meg az automatikus e-mail értesítő üzenetet az új munka létrehozásáról, vagy vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal.

Hogy lehet állományt feltölteni a Prinect Portalon?

A videóban:
Állomány feltöltés egy adott munkához Portalon, és a preflight riportok megtekintése.


III. lépés: Ellenőrzés (Preflight)

A feltöltést követően a workflow automatikusan leellenőrzi (preflightolja) a PDF állományokat.

A feltöltés részletes nézetében érhetőek el a preflight eredmények összesítő PDF táblázatban (Preflight ellenőrzés eredménye). Valamint egy alacsony felbontású PDF állományt is letölthet (Preflight ellenőrzés eredménye (Megjegyzés)), ahol az egyes hibás objektumok vannak jelölve.

Preflight hiba esetén mi a teendőm?

A videóban:
A pontos hiba megállapítása a riportokból, és az adott hiba értelmezése a preflight lexikonból.

Preflight hiba esetén a munkafolyamat továbblendítése.


IV. lépés: Oldalak jóváhagyása (imprimálás)

Az adott megrendelés gyártási paramétereinek megfelelő állomány feldolgozást követően szükség van egy megrendelői jóváhagyásra is. Ügyfélként ebben a fázisban ellenőrizhető a tartalmi elemek helyessége a már feldolgozott (renderelt) oldalakon. A Prinect Portal rendszerben az oldalak megjelenítésénél garantált, hogy a megjelenített oldal pontosan ugyanolyan tartalommal jelenik meg a készterméken mint a monitoron.

Amennyiben szükséges az imprimatúra továbbküldése valakinek, akkor lehetőség van letölteni azokat PDF formátumban.

Fontos tudni, hogy az imprimálásnál megjelenített oldalak nem PDF-ek, hanem a feldolgozott PDF-ekről készített „fényképek” JPG formátumban. Erre azért van szükség mert a PDF-ek megjelenítése függhet a PDF megjelenítő program beállításaitól. Az Acrobat Reader program nem alkalmas nyomdai PDF-ek ellenőrzésére!

Oldalak jóváhagyása

A videóban:
Egyszerű és lapozó oldalnézetek használata és az oldalak jóváhagyása, elutasítása.

Ha kérdése van az imprimatúra minőségével kapcsolatban: https://prepress.pauker-holding.hu/ufaqs/oldaljovahagyo-nagyitott-nezetben-miert-recesek-a-betukepek/


Hogyan lehet több oldalt egyszerre jóváhagyni?

A videóban:
Csoportos jóváhagyás, akár a termék összes oldalára egyszerre.


Hogy tudom letölteni az imprimatúrát?

A videóban:
A feldolgozott állományokról készült imprimáló oldalképek letöltése a saját gépre PDF formátumban.