Hogyan adhatom le a digitális anyagokat?

Elsősorban az Ügyfélkapunk webes felületén elérhető Prinect Portal rendszeren keresztül történő online anyagleadást preferáljuk. Lényeges, hogy az állományok a technológiai feltételeknek megfeleljenek.

NEM JAVASOLJUK az alábbi módokon leadni a PDF állományokat:
E-mail: Általában az állományok mérete miatt nem alkalmazható.
Fájltovábbító szolgáltatások (WeTransfer, MammutMail, ToldaCuccot): Ezek a szolgáltatások egy harmadik fél szerverét használják, ezáltal mind a feltöltés, mind a letöltés hosszadalmasabb procedúra, ami lassíthatja a gyártás elkezdését. Az állományok konkrét megrendelésekhez történő beazonosítása szintén nehézkesebb mint a saját Prinect Portal rendszerünk esetében, ahol az állományok a konkrét megrendelésekhez kapcsolódnak már a feltöltés pillanatában.
Felhő alapú tárhely szolgáltatások (Google Drive, Dropbox): Ezek használata általában regisztrációhoz vagy engedélyhez kötött, ilyen regisztrációkat biztonsági okokból nyomdánk nem végez. A felhő alapú tárhelyekről való letöltésnél komoly probléma az ott lévő állományok között való eligazodás is, ezért a félreértések elkerülése érdekében kérjük, ne használja fájltovábbításra.